Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat vindt men in de tuinbouw van herwonnen meststoffen?

Om antwoord te krijgen op die vraag is een enquête opgesteld. Nutriënten Management Instituut (NMI) is als kennis- en adviesbureau benieuwd naar de kijk van telers uit de tuinbouwsector op herwonnen meststoffen. 

Telers kunnen hen helpen bij een internationaal onderzoek naar de toepassing van herwonnen meststoffen in de tuinbouwsector door de enquête in te vullen.

De enquête is onderdeel van het Interreg project ReNu2Farm. Het ReNu2Farm-project is gericht op het verhogen van het hergebruik van stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) in Noordwest-Europa (NWE) door het vervangen van reguliere minerale meststoffen met herwonnen meststoffen. Herwonnen meststoffen zijn opgewaardeerde producten van verschillende herkomst die kunnen worden gebruikt ter vervanging van conventionele kunstmest. Deze herwonnen meststoffen hebben een hoge bemestingswaarde, zijn makkelijk verkrijgbaar en veilig in gebruik.

Meer informatie over ReNu2Farm is hier te vinden.

Publicaties uit het project zijn hier te vinden.

Voor meer informatie:
Brent Riechelman
NMI
brent.riechelman@nmi-agro.nl 

Publicatiedatum: