Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Betere beschikbaarheid voor steekschuimproducten dankzij webshop

Van diverse bloemisten heeft VBW signalen ontvangen, dat een deel van het assortiment van Smithers-Oasis moeilijk verkrijgbaar is. Het gaat met name om bijzondere ondergronden voor rouwwerk. Deze ontwikkeling baart VBW zorgen, omdat de bloemist hierdoor in zijn onderscheidend vermogen wordt beperkt.

Uitbreiding webshop Plantion
Om die reden hebben Smithers-Oasis, Plantion en VBW de handen ineengeslagen. Met elkaar is gewerkt aan de uitbreiding van de webshop van Plantion, waar een breed aanbod van Smithers-Oasis producten beschikbaar zal komen. Voor VBW-leden geldt daarbij dat zij 7,5% korting krijgen (plus een spaarkorting van 2,5% per jaar achteraf).

De webshop is onlangs met een basis-assortiment geïntroduceerd voor Plantion-klanten, met als eerste doel het proces te testen en verder te optimaliseren. Zodra de testfase achter de rug is, zal VBW daarover informeren.

Bron: VBW 

Publicatiedatum: