Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sjaak van Schie neemt emballageregistratiesysteem PackControl in gebruik

Afgelopen maanden heeft PackControl, in samenwerking met Sjaak van Schie B.V., hard gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe emballageregistratiesysteem. Sinds eind september is deze software bij Sjaak van Schie in gebruik.


V.l.n.r. Roel van Schie, Geert Kuiper en Marcel Vreugdenhil met een taart om te vieren dat PackControl door Sjaak van Schie in gebruik genomen is

Gebruikmaken van PackControl heeft veel voordelen. Marcel Vreugdenhil - Logistiek Planner bij Sjaak van Schie B.V. - legt uit: “De voornaamste reden dat we gebruikmaken van dit systeem is om tijd te besparen omtrent de registratie van in- en uitgaande fuststromen. Het gaat voornamelijk om Deense containers, ofwel CC’s, en de bijbehorende platen. Daarnaast draagt dit systeem bij aan het vergroten van de betrouwbaarheid van registraties van deze fuststromen. Zo synchroniseert PackControl de gegevens uit externe systemen van bijvoorbeeld Royal Flora Holland en interne systemen. Ook kunnen we afspraken die gemaakt zijn met klanten in dit systeem vastleggen. Dit alles bij elkaar zorgt voor een efficiëntere manier van werken.”

Ontwikkeling PackControl
De startup PackControl is ontwikkeld door mensen met een achtergrond in de IT en de logistiek. Door eigen ervaring met de uitdagingen die komen kijken bij het registreren van fust was de ontwikkeling van een complete oplossing voor emballagemanagement een logische stap. "De afgelopen maanden hebben we samengewerkt met klanten als Sjaak van Schie voor de optimalisatie van ons systeem," vertelt Geert Kuiper, mede-oprichter van PackControl. "We hebben veel feedback gehad en deze stap voor stap verwerkt. We zijn blij dat we Sjaak van Schie konden helpen met de implementatie
van PackControl. Onze software is breed inzetbaar, niet alleen bij bedrijven in de glastuinbouw, maar overal waar herbruikbare ladingdragers rondgaan.”

Voor meer informatie:
PackControl
www.packcontrol.com 

 

 


Sjaak van Schie BV
www.sjaakvanschie.nl

Publicatiedatum: