Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta Flowers breidt samenwerking met begoniaveredelaar Marcin Wojtczak uit

Op 27 september hebben Syngenta Flowers en de Poolse veredelaar Marcin Wojtczak een samenwerking aangekondigd voor Begonia tuberhybrida, een strategisch gewas voor Syngenta Flowers.

Marcin Wojtczak is de veredelaar van Begonia Limitless, een volgns beide partijen 'zeer succesvolle serie in de markt' met 10% grotere bloemen en een breed kleurenspectrum. Deze nauwe samenwerking zal de distributienetwerken van beide bedrijven combineren en het volledige commerciƫle potentieel voor deze innovatie in Begonia ontsluiten.

"Ik ben al vele jaren een groot fan van Begonia Limitless", aldus Mark Schermer, hoofd van Syngenta Flowers. "Marcin en ik werken al enige tijd aan de samenwerking. Ik ben erg trots om officieel preferred vendor te zijn van Begonia Limitless. Limitless is niet alleen groot in formaat, maar ook groot in kleur, met het breedste kleurenspectrum in een serie. Hij is een week vroeger dan andere Begonia-series, met een snelle en gemakkelijke teelt waarvoor minder groeiregulator nodig is. We zien Limitless als Syngenta's eigen genetica en zullen deze als zodanig behandelen bij al onze verkoop- en marketinginspanningen. Ik ben enthousiast over de serie en de pijplijn van Marcin versterkt dit gevoel alleen maar."

Marcin Wojtczak voegde daaraan toe: "Ik waardeer de steun die mijn genetica krijgen enorm. Deze samenwerking geeft me een groter bereik op markten wereldwijd, iets wat ik alleen moeilijk zou kunnen bereiken. Ik ben blij dat Syngenta Flowers veel respect heeft getoond voor de distributeurs waarmee ik al in zee was gegaan. Deze overeenkomst is het bewijs van een echt partnerschap."

De overeenkomst werd op 27 septmber ondertekend in Polen door Marcin Wojtczak en Steve Waters, Product Manager bij Syngenta Flowers.

Voor meer informatie:
Syngenta Flowers 
+31 (0)174 534 271
syngentaflowers.eu@syngenta.com
www.syngentaflowers.com 

Publicatiedatum: