Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VannoVa introduceert Chrysanthemum Lamira Red

Op 12 september wordt de geplozen Chrysanthemum Lamira Red geïntroduceerd op de Royal FloraHolland locaties Naaldwijk en Aalsmeer. Deze robijnrode variant is een mutant van de paarskleurige Lamira, die in april 2021 haar intrede deed.

VannoVa Master Grower Erwin van Luijk: “De natuur blijft ons verassen, want vorig najaar vond ik tot mijn verbazing een prachtige mutant met een dieprode kleur. Na succesvolle vermeerdering en het testen van dit nieuwe soort bij ons en bij veredelaar Dümmen Orange is de Lamira Red klaar om de markt op te gaan.”

Robijnrood en luxueus
Veredelaar Dümmen Orange was direct enthousiast, want de Lamira heeft veel goede eigenschappen die we graag doortrekken naar nóg een variant: Lamira Red. Marchel den Haan van Dümmen Orange:
"De dieprode kleur straalt klasse uit. In combinatie met de grote Dahliavormige bloem is dit een prachtige verschijning. Bovendien is dit een mooie aanvulling voor het assortiment van VannoVa. Ik ben ik ervan overtuigt dat men de Lamira Red net zo enthousiast zal gaan ontvangen als de Lamira.”

“Gezien de groeiende belangstelling voor onze paarse variant, kon ik niet wachten tot de Lamira Red geïntroduceerd kon worden, maar ik moest even geduld hebben. Wij introduceren een soort pas als we hem in de vingers hebben en er volledig achter staan. De kwaliteit en houdbaarheid moet perfect zijn. Met het najaar in zicht is dit een perfect moment om een chrysant met zo’n prachtige robijnrode
kleur te introduceren!” aldus Erwin van Luijk.

Voor meer informatie: 
VannoVa
www.vannova.nl/

Publicatiedatum: