Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Van Zanten wint acht prijzen voor zeven rassen

Sunny Lady, een grote gele alstroemeria van Royal Van Zanten, heeft zowel de titel ‘Best in Class’ gewonnen als een 'Blue Ribbon’ in de Outstanding Varieties Competition. Deze competitie wordt jaarlijks georganiseerd tijdens de bijeenkomst van de Society of American Florists. Het evenement brengt koplopers uit de bloemisterij en sierteelt bij elkaar in Orlando, Florida van 6 tot 8 september 2022.

Royal Van Zantens nieuwe bloem Astronova werd ook gewaardeerd. De nieuwe introductie werd bekroond met twee prijzen in de categorie ‘Other Flowers’. Astronova Merak won een Blue Ribbon, die wordt gegeven aan bloemen die in de top 10% scoren. Astronova Gemma won een Red Ribbon (top 20%).

Marketingmanager Rob van der Helm zegt: “Je ziet de passie en kwaliteit van de veredeling echt terug. Er is veel ontwikkeld de laatste jaren. Daardoor konden we meerdere noviteiten inschrijven in de competitie. Deze erkenning door de Amerikaanse bloemenindustrie is een duidelijk teken dat we op de goede weg zijn. Dit jaar vieren we ons 160-jarig jubileum met een mooie toekomst voor onze rassen.”

Royal Van Zanten won vier Red Ribbons in Chrysant voor hun pluischrysanten Abaco (geel) en Ofir (groen) en voor de Santini type Pink Molly en Yellow Molly. Zie ook onze inspiratiepagina voor de Molly familie: Chrysanthemum Molly: eindeloos variëren & combineren - Royal Van Zanten

De outstanding varieties competition beoordeelt rassen onder andere op hun kleur en commerciële potentieel, steel en bladeren, bloeivorm, kwaliteit, en algemene presentatie. De competitie is alleen open voor rassen die op dit moment beschikbaar zijn op de commerciële markt

Voor meer informatie:
Royal Van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
[email protected] 
www.royalvanzanten.com 

Publicatiedatum: