Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RHP-certificatie voor Amerikaanse leverancier houtvezel

Het in de Verenigde Staten gevestigde bedrijf Profile Products is RHP Horticulture-gecertificeerd met de substraatgrondstof houtvezel.

Op grond van onderzoek en door de certificerende instelling uitgevoerde inspecties, voldoet het bedrijf aan de eisen zoals gesteld in het Productcertificatieschema van het RHP-keurmerk. Met de certificatie van Profile Products hebben meer dan 70 gecertificeerde bedrijven zich aangesloten bij RHP, waarvan Profile Products de eerste producent uit de Verenigde Staten is.

Profile Products LLC, gevestigd in Buffalo Grove, Illinois (VS), is leverancier van milieuvriendelijke, locatiespecifieke oplossingen voor tuinbouwproductie, erosiebestrijding en begroeiing, bodemaanpassing en sportgras. De RHP-gecertificeerde houtvezel van het bedrijf wordt gebruikt in HydraFiber, dat tot 50% RHP-gecertificeerd is in een substraatmengsel.

Voor meer informatie: 
RHP
[email protected] 
www.rhp.nl 

Publicatiedatum: