Flower Circus goes USA

Voor het eerst heeft Flower Circus de oversteek gemaakt richting Amerika. Namens Flower Circus waren Mark Frank en John Elstgeest aanwezig op de Floriexpo in Miami.

Deze beurs is is volledig gericht op de bloemensector en duurt drie dagen. De eerste dag is een zogenaamde education day, waarbij er seminars gevolgd kunnen worden van verschillende sprekers.

Flower Circus was gevraagd om een presentatie te geven over  aankomende trends. Deze werd uiteraard weer op de bekende Flower Circus stijl gegeven, namelijk met veel interactie met het publiek en een lach.

"Ook in Amerika slaat deze aanpak erg goed aan", weet John Elsgeest, "we werden direct na de show en tijdens de beurs veelvuldig gecomplimenteerd met de presentatie."

Tijdens de presentatie en op de beurs presenteerden beide heren de producten van de bedrijven die mee waren met Flower Circus. Zo konden de bezoekers genieten van prachtige Hollandse Cymbidiums en mini Cymbidiums, Lisianthus, Anthuriums en Chrysanten.

"Voor de meeste producten ligt er nog een hele markt open in Amerika", besluit John. "Zeker in en rond Miami waar de markt gedomineerd wordt door rozen uit Zuid-Amerika liggen er nog volop kansen voor assortimentsverbreding."

Voor meer informatie:
Flower Circus
john@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven