Special FlowerTrials & GreenTech van start

Deze maand is het weer tijd voor twee hoogtepunten in de Nederlandse tuinbouw: de FlowerTrials en de GreenTech. De FlowerTrials vindt plaats van 14 t/m 17 juni en de beurs, in de RAI in Amsterdam, overlapt daarmee. Op beide evenementen zullen veredelaars en internationale toeleveranciers weer alles uit de kast halen om hun producten aan de glastuinbouwsector te presenteren.

Noviteiten
Deze Special staat vanaf vandaag daarom in het teken van introducties, standhouders, noviteiten en de verschillende evenementen die rondom georganiseerd worden. De redactie nodigt bedrijven uit om een bericht in te sturen naar info@bpnieuws.nl met daarin de nieuw te introduceren producten en/of oplossingen. Ook voor een interview kun je contact opnemen. 

De artikelen zullen na vertaling ook gepubliceerd worden op onze internationale nieuwsbrieven FloralDaily en HortiDaily. Een mooie gelegenheid dus om nationaal en internationaal een noviteit of nieuwe ontwikkeling onder de aandacht te brengen.

Deze Special is ook een mooie kans om in de aanloop naar de beurs extra in de aandacht te staan met behulp van een banner. Voor 750 euro per maand sta je tot aan de beurs op BPnieuws of GroentenNieuws goed in de aandacht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een gerust een e-mail.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven