Kolster presenteert nieuw label Magical Garden Plants

Dinsdag 14 juni is het label Magical Garden Plants gelanceerd. Samen met Maurice Stals van Kwekerij Stals lanceerde Wouter den Hollander van Kolster BV het nieuwe label middels een toost.

Magical Garden Plants is een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten inclusief marketingconcept, van de makers van Magical Hydrangea.

Maurice Stals: “Het is belangrijk dat breeder, kweker en klant duidelijk communiceren met elkaar. Dan wordt de beste kwaliteit gegarandeerd. In mijn beleving krijgt de kwaliteit van onze producten op deze manier een gezicht en wordt deze gewaarborgd.”

Magical Garden Plants
Magical Garden Plants is een nieuw label met een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten. Bloeiende planten, planten met bessen in allerlei kleuren en groenblijvers zorgen samen voor een jaarrond magisch uitzicht. Ook wordt een marketingconcept meegeleverd. Denk hierbij aan plantenlabels, covers en ander verkoopondersteunend materiaal. Maar ook een eenduidige uitstraling op het gebied van sociale media, als Instagram, Facebook, LinkedIn en een website, waar kwekers geen omkijken meer naar hebben. Bovendien zorgt Kolster voor een vast aanspreekpunt voor alle schakels in de keten.

Voor meer informatie:
Kolster

Magical Plants & Flowers
Rijneveld 122a
2771 XR  Boskoop
Tel.: +31 (0)172 217 090
info@kolster.nl
www.kolster.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven