Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: Schoneveld Breeding blikt terug op FlowerTrials

Op de ‘Breeders Avenue’, bij Takii in De Kwakel, toonde vorige week op de FlowerTrioals een reeks veredelaars hun noviteiten. Een van hen was Schoneveld Breeding, dat o.a. het assortiment cyclamen, primula’s obconica en campanula op de plank had staan.

Een van de highlights was de Super Serie Leopardo, een grootbloemige, hittetolerante Cyclaam, die een nieuwe kleur verwelkomde: Pink with Eye. Daarmee zijn er nu 7 kleuren in deze serie beschikbaar. Daarnaast was er ook in het bijzonder aandacht voor de buitencyclamen, cyclamen die uitgebreide testen in verschillende weersomstandigheden hebben doorstaan.

Portal
Naast het enthousiasme over de producten, kon ook het nieuwe Schoneveld Breeding portal op lovende woorden rekenen. Gebruikers hebben in deze digitale omgeving toegang tot marketingmaterialen, fotografie, video’s en documenten van het team teeltondersteuning.

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
www.schoneveld-breeding.com

Publicatiedatum: