Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Regeling klimaat in goede handen met Priva Connext"

KP Holland is wereldwijd actief in de productie en veredeling van Kalanchoƫ, Spathiphyllum, Curcuma en een assortiment groene planten. Technisch directeur Roy van der Knaap verwelkomde Priva in een van de hightech kassen, waar de toeleverancier zorgt voor de sturing van het klimaat en de irrigatie.

Connecting with KP Holland
In de serie 'Connecting With' bezoekt Priva vooraanstaande tuinbouwondernemers van over de hele wereld. We gaan in gesprek over de uitdagingen waar zij mee te maken hebben en hoe Priva-oplossingen helpen om die aan te pakken. De tweede video van de serie gaat over KP Holland.

Betrouwbaar systeem
Het begin van de samenwerking met Priva gaat terug naar 1950 toen het bedrijf werd opgericht. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de derde generatie van de familie Van der Knaap. Als partner van het bedrijf zorgt Priva met de Connext voor de sturing van onder andere het klimaat en het waterbeheer. Priva partner Royal Brinkman zorgt hierbij voor de installatie en het onderhoud van de systemen.

Waterontsmetting voor hergebruik van water
Binnen KP Holland zorgt de Connext voor de centrale aansturing van teeltsystemen en -installaties. Denk hierbij aan klimaatregeling, schermdoeken, maar ook waterbeheer. KP Holland gebruikt de Priva Vialux-Line voor het ontsmetten van water met UV-C-licht. Zo worden alle aanwezige ziektekiemen, zoals schimmels, bacteriƫn en virussen vernietigd en kan het irrigatiewater op een veilige wijze worden gerecirculeerd.

Voor meer informatie:
Priva
contact.priva@priva.nl 
www.priva.com

 

KP Holland
info@kpholland.nl
www.kpholland.nl

 

Publicatiedatum: