Max Hurtaud inspireert bloemisten wereldwijd tijdens online show

Het is inmiddels een traditie aan het worden, op de eerste vrijdag van de maand organiseert Flower Circus een online bloemenshow. Met telkens wisselende arrangeurs worden bloemisten wereldwijd geïnspireerd met verschillende actuele thema’s.

Afgelopen vrijdag was het de beurt aan de Frans-Belgische arrangeur Max Hurtaud, die, met het oog op de vele in het verschiet liggende feestdagen waarbij vrouwen in het centrum staan - Valentijn, Vrouwendag, Engelse moederdag, Grootmoederdag in Frankrijk - een reeks kunstwerkjes maakte speciaal gericht aan de dames.

In iets meer dan een uur tijd toverde Max 9 compleet verschillende arrangementen tevoorschijn. Hierin liet hij niet alleen verschillende (nieuwe) technieken zien, ook liet hij zien hoe veelzijdig de bloemen kunnen worden gebruikt van de kwekers die meededen aan de show.

Max maakte naast boeketten ook verschillende (tafel)arrangementen. Ook werd er rekening gehouden met de kopers met een kleine portemonnee, door een stuk te maken met verschillende kleine vaasjes.

De show is terug te zien via de Facebook pagina van Flower Circus en via het YouTube kanaal.

De volgende show is vrijdag 4 maart met Mark Frank als arrangeur.

Tijdens de show maakte John Elstgeest, directeur van Flower Cirucs, ook bekend binnenkort weer echt op reis te gaan. Het Florevent in Lyon zal de eerste evenement zijn waar het circus weer te bewonderen zal zijn.

Voor meer informatie:
Flower Circus
john@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven