UV-ontsmetten nu al mogelijk vanaf 1 kuub per uur

Nooit té veel of té weinig, daar draait het om bij UV-waterontsmetting. Ook bij de nieuwe Aqualux Slim Fit met een capaciteit van 1 kuub per uur. Met deze nieuwe UV-ontsmetter maakt producent Artechno het ook voor telers met een kleine kas, laboratorium of opkweekruimte mogelijk om goed en efficiënt water te ontsmetten.

De oude range van de Aqualux Slim Fit liep van 3m³/h tot 12m³/h.  Op aanvraag van klanten is nu de nieuwe, lagere capaciteit unit toegevoegd. “Uniek is dat de Slim Fit deze ontsmettingscapaciteiten allemaal binnen een gestandaardiseerd frame bereikt”, legt techneut en mede-eigenaar Ruud Jansen uit. “Dat maakt dat een op maat gemaakte Aqualux zeer snel geleverd kan worden tegen een concurrerende prijs.”

De UV-ontsmetter is beschikbaar voor het ontsmetten van drainwater, regenwater en andere waterbronnen die in directe relatie staan tot de teelt in de tuinbouw. Hierbij maakt het voor Aqualux niet uit welk gewas er beschermd dient te worden.

Met de nieuw toegevoegde capaciteit biedt Artechno de Aqualux aan voor waterontsmetting vanaf 1 m3 tot 120 m3. Ook grotere capaciteiten zijn mogelijk op aanvraag.

Voor meer informatie:
Artechno Growsystems BV
www.artechno.nl/en/water-purification 
aqualux@artechno.nl    
+31(0)174 51 20 51


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven