Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee bedrijven combineren kennis en kunde tot één verpakkingsoplossing

The Tape Factory is gespecialiseerd in het bundelen van boeketten. De machinale plakband FreshSealer is eenvoudig in elke bloemenlijn te plaatsen en bundelt de bloemen met een sluiting die is gemaakt van plakband en papier. De breedte van het plakband zorgt ervoor dat de bloemen niet worden ingesnoerd en de kwaliteit behouden blijft. Het papier van de sluiting is gemakkelijk te openen.

De FreshSealer is ook te verkrijgen in een handmatig model; de XL-Sealer. Deze is geschikt voor kleinere hoeveelheden of als handmatig binden vereist is.

Innoseal Europe is al jaren wereldwijd actief op het gebied van zakken-sluit-systemen. Het handmatige systeem produceert de gepatenteerde papier-met-tape sluiting op een variatie aan zakken Op ieder potje past een deksel, voor iedere zak is er een Innoseal Sealer.

De combinatie van papier en plakband zorgt voor een gemakkelijk te openen, hersluitbare, verzegelde en luchtdichte sluiting. Het systeem 100% Nederlands is, recyclebaar en men biedt levenslange garantie.

Voor meer informatie:
The Tape Factory B.V.
+31 (0)85 489 2272
info@freshseal.nl
https://freshsealer.net/ 

 

Innoseal Europe B.V.


T: +31 (0)85 489 2270
E:  info@innoseal.shop
www.innoseal.shop 

Publicatiedatum: