Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boeket reist eerste klas met combi-pakket Chrysal

Chrysal introduceert een concept voor online bezorging, waardoor boeketten een langer vaasleven gegarandeerd wordt. Dit concept bestaat uit de Chrysal Professional 2 Bag-in-Box, Chrysal Arrive Alive en Chrysal bloemenvoeding. Deze drie producten gecombineerd zorgen ervoor dat consumenten langer van hun prachtige bloemen kunnen genieten. 

Chrysal Professional 2 Bag-in-Box en Chrysal Arrive Alive
Chrysal Professional 2 houdt bloemen tot wel 50% langer mooi in vergelijking met water alleen, tijdens transport zorgt dit product er ook voor dat de bloemen nog niet te veel openkomen. Professional 2 is verkrijgbaar in Bag-in-Box verpakking die 70% minder plastic bevat.

Chrysal Arrive Alive is een gepatenteerd schuim dat bloemen hydrateert tijdens transport of in de winkel. De Chrysal bio based snijbloemenvoeding in duurzame verpakking houdt bloemen tot wel 60% langer mooi. De sachets zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Het papieren sachet van TCF-pulp en heeft een coating op waterbasis. Het composteerbare sachet is 100% industrieel composteerbaar en het recyclable plastic sachet is gemaakt van volledig recyclebaar plastic. Alle duurzame sachets bevatten de 99% bio based bloemenvoeding van Chrysal. Hiermee vergroot Chrysal het gebruik van hernieuwbare biologische hulpbronnen.

Voor meer informatie:
Chrysal
info@chrysal.nl  
www.chrysal.nl 

Publicatiedatum: