Groenten 'zweten' niet in speciale groentenzak

De beproefde Veggie Bag uit het huis van Weber Verpakkingen is er nu ook compleet uit 100% gerecycled papier. "De Veggie Bag is de ideale verpakking om bloemkool, broccoli, sla of andere groentensoorten te beschermen en tegelijkertijd succesvol te verkopen", aldus Thomas Leithe.

Individuele opdrukken zijn met tot wel tien kleuren in de hoogste drukkwaliteit mogelijk, zodat de zakken tevens succesvol als reclamemiddel ingezet kunnen worden.

Het FSC-gecertificeerde papier (FSC-C105659) is vochtbestendig en ademend, zodat groenten niet gaan zweten. De gevouwen bodem beschikt over luchtgaatjes, waardoor de groenten vers en knapperig blijven. "Een ander groot voordeel van de Veggie Bags is de eenvoudige en praktische hantering: ze hebben een geperforeerde scheurlijn en zijn zowel voor machinale verpakkingsinstallaties alsook voor het handmatig verpakken geschikt."

Frisse en natuurlijke verpakking
De Veggie Bag is verkrijgbaar in individuele formaten en met bedrukking op maat. "Met de Veggie Bag gunt men iedere groenten een frisse en natuurlijke verpakking," besluit Leithe.

Voor meer informatie:
Thomas Leithe 
+49 176 11809922
leithe@weberverpackungen.de   

Olaf Amende (NL)
+49 151 46273725
amende@weberverpackungen.de                          
www.die-tuetenmacher.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven