"Kleurenprinters voor full colour etiketten zijn bezig aan grote opmars"

Hoe zorgen merken en producenten ervoor dat producten nog beter opvallen? De aandacht grijpen van consumenten is lastig met zo’n ruim aanbod en goedgevulde winkelschappen. Verpakkingsdesign is daarom steeds belangrijker en de uitstraling van ieder product heeft een grote impact. Ook de labels zijn van invloed en maken net dat verschil. Vandaar dat kleurenprinters voor het afdrukken van full colour etiketten bezig zijn met een grote opmars.

Printen in full colour
De toekomst ligt in on-demand printen en volledig geautomatiseerde printoplossingen. "Een ontwikkeling waar De Koningh al jaren geleden de kansen van zag. Met de juiste kleurenprinter is merkbeleving veel beter over te brengen. Vandaar dat er nu twee nieuwe Afinia kleurenprinters aan het assortiment zijn toegevoegd. Deze industriële kleurenprinters maken superieure full colour prints in hoge resolutie. Perfect voor producten die zich echt kunnen onderscheiden, zoals: bier, koffie, thee, sappen, biologische artikelen en cosmetica. Of bedrijven in de chemische sector om met kleur de gevarentekens (GHS) helder te communiceren. Full colour printen is eigenlijk geschikt voor elk bedrijf dat net even anders wil zijn dan de concurrentie en klaar is om productdesign naar een hoger niveau te tillen", aldus het bedrijf. 

Waarom kiezen voor een kleurenprinter?
"Bij iedere printopdracht is exact het juiste aantal labels te printen. Het maakt niet uit welk etiket er geprint wordt, want met één druk op de knop bepaalt u alles zelf. Zonder te moeten wachten tot een drukker alles gereed heeft. Dus er hoeven geen voorbedrukte etiketten meer op voorraad te liggen en dat scheelt enorm in de kosten. Als er iets wijzigt aan het labeldesign, dan doet u dat direct met uw eigen kleurenprinter en er is geen verspilling van verouderde etiketten. Ook private labels in kleine oplages of verschillende kleurenetiketten per seizoen of batch maakt u in een handomdraai. Bovendien is het mogelijk om unieke informatie te printen op elk kleurenetiket, zoals: batchnummers, THT-data, barcodes en logo’s", besluit De Koningh.

Voor meer informatie: 
Steven Aldershoff
De Koningh
+31 (0)6 5311 7376
steven.aldershoff@dekoningh.nl
www.dekoningh.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven