Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Desch breidt D-Grade Fibre tray lijn uit

Naast hun gerecyclede plastic range biedt Desch nog meer alternatieven zoals D-Grade®Fibre. Bij D-Grade Fibre is het product van gerecycled kartonafval en gereclycled papier gemaakt en daardoor perfect composteerbaar en recyclebaar. De Fibre trays zijn vochtwerend en 100% biologisch afbreekbaar.


D-Grade-fibre 

Twee nieuwe trays D-Grade Fibre
Desch presenteert tevens 2 nieuwe trays, de 37606 en 37636. Deze zijn aan beide zijden glad waardoor ze goed afstapelbaar zijn. De 37606 voor potmaat 11 – 12 cm en de 37636 voor 13 – 14/8° cm. Behalve vochtwerende en milieuvriendelijke eigenschappen zijn de D-Grade Fibre trays ook stevig en daardoor prima te combineren met bijvoorbeeld Recover of D-Tectplus bloempotten. De tray is geschikt om stickers op te plakken. 

Ook als pot
Naast trays is Desch nu ook D-Grade Fibre potten aan het ontwikkelen. De plant met fibre pot kan in zijn geheel in de grond geplant worden, de pot breekt dan voor 100% biologisch af. Het perfecte product om te gebruiken voor eenjarigen of keukenkruiden met een korte kweektijd. 

Voor meer informatie:
Desch Plantpak
desch.nl

Publicatiedatum: