12 december: Dag van de Kerstster

Stars for Europe presenteert aftelkalender met 12 stylingsideeën

Dit jaar biedt promotieorgaan Stars for Europe  de bloemist een aftelkalender, waardoor ze samen met hun klanten kunnen aftellen naar de Dag van de Kerstster (12 december). Bij de aftelkalender worden 12 Kerststertoepassingen aangeboden, mede geïnspireerd door de redacties van consumentenbladen in Nederland en België.
 
De bloemist kan de aftelkalender, samen met 12 toepassingsideeën, verzorgingstips én nog zeven praktische tips voor winkelinrichting eenvoudig downloaden of aanvragen via e-mail Charlotte@conceptfactory.eu. 650 tuincentra in Nederland en België én 1.350 bloemisten in Nederland hebben de aftelkalender (en al het extra’s) persoonlijk in hun mailbox ontvangen.

Promotiecampagne Nederland en België
Stars for Europe biedt Nederlandse en Belgische bloemisten ondersteuning met promotieactiviteiten om consumentaankopen van Kerststerren te bevorderen. Er is een PR-campagne ontwikkeld gericht op tijdschriften, online magazines, dagbladen en social influencers. In de campagne is er - behalve voor eigentijdse stylingtips - ook aandacht voor de Dag van de Kerstster. Publicaties zijn onder meer te zien via de Facebookpagina Kerstster.

bron: Concept Factory


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.