Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw sorteer- en afleverbuffer voor OK Plant

Afgelopen maand is bij OK Plant een nieuw sorteer-en afleversysteem opgeleverd van WPS. Doel van het systeem is dat de flexibiliteit toeneemt en de kwaliteit van werken voor de medewerkers van OK Plant verder verbetert.

Een ontwerp door iedereen
Een belangrijk ontwerpcriterium was dat alle handelingen minimale stress oplevert voor de planten. Ieder contactmoment tijdens transport is goed beheersbaar. Bijzonder is dat het ontwerp van het systeem grotendeels door het medewerkers van OK Plant is gedaan. Ergonomie en rust waren van groot belang, zodat de medewerkers zo prettig mogelijk met het systeem kunnen werken.

Splash-constructie
De planten worden per batch uitgeraapt, in een tray geplaatst en via een rollenbaan naar de voorbuffer getransporteerd. Voordat de tray het voorbuffer in gaat, wordt iedere tray door middel van een soort “Splash-constructie” voorzien van water.

De voorbuffer bestaat uit rollenbanen. Tijdens het orderpikken worden de trays voor de desbetreffende order verzameld op de uitvoerrollenbaan en naar de afleverbuffer getransporteerd.

In de afleverbuffer met bandtransporteurs worden de af te leveren orders verzameld en wordt de afleverbuffer gevuld aan de hand van de orders die zijn samengesteld uit de voorbuffer.

Vanaf het afleverbuffer worden de orders klaargemaakt voor transport.

 

Voor meer informatie:
OK Plant
Thijs van der Valk
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
M: +31 6 24 40 08 85
E: thijs@okplant.nl
www.okplant.nl

WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
T +31 (0)174 671 371
F +31 (0)174 671 372
E: info@wps.eu
www.wps.eu/nl
Publicatiedatum: