Artisan start drive-in samen met Kwekerij de Liesvelden en Kwekerij de Sassenhof

Artisan start deze week met een drive-in voor de consument. De orchideeënkweker doet dit niet alleen, ook de producten van collega kwekers Kwekerij De Liesvelden en Kwekerij De Sassenhof zijn bij de kwekerij in Nieuwaal te koop. 
 
Drive-in van orchideeën, tuinplanten en perkgoed 
Het initiatief moet soelaas bieden temidden van dramatische marktontwikkelingen t.g.v. de wereldwijde coronacrisis. De kwekers besloten daartoe de krachten te bundelen om het voor de consument zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk te maken hun producten te kopen.

Consumenten kunnen de producten vanuit de auto bekijken, aangeven wat zij willen kopen en vervolgens contactloos afrekenen. Op vrijdag 10 april (Goede Vrijdag) en zaterdag 11 april gaat de verkoop van start. De openingstijden vanaf dan zijn In het weekend van 9.00-15.00 uur.  
 
Online via Bol.com 
Om zoveel mogelijk consumenten blij te kunnen maken met orchideeën, zijn sinds vorige week de producten van Artisan ook online te koop! In samenwerking met Bol.com zijn de Original Orchids en 4 –en 5 takkers in verschillende kleuren online verkrijgbaar.
 

bron: Pull Position


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven