Fotoreportage IPM Essen 2020

Tholen - IPM Essen trok dit jaar een recordaantal bezoekers: 54.000. Deze kwamen uit 100 verschillende landen en is daarmee behalve een van de aller grootste, ook een van de meest internationale tuinbouwbeurs wereldwijd.

Ralph Koopman, Gerard Leentjes en René van der Kamp van Armada; Arthur, Stef en Anton van Tropical Seeds; Lisanne Bouwman, Kees Veldhuijzen en Rick Vreugdenhil van Iribov; en Stefan Laridon en zijn dochter Justine van Hortinno.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage (sierteelt)

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage (techniek)

Waar het plafond zit en hoe lang er nog dergelijke records gebroken blijven worden is natuurlijk niet te zeggen, maar volgens de CEO van de IPM, Oliver Kuhrt, profiteert de tuinbouw in zijn geheel van de wereldwijde klimaatdiscussies. "In deze context wint de tuinbouw geweldig aan relevantie, wat zich vertaalde naar een enthousiaste stemming op de beursvloer", zo laat hij optekenen in een persbericht.

Wat viel op, wat was anders dan anders, waren er opvallende aan- of afwezigen? We zullen er in de komende weken ongetwijfeld nog vaker op terugkomen, maar nu is het eerst tijd voor de foto's.

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven