2 – 6 Maart, Venhuizen

Kleurrijke viooltjes vullen de kassen

Het is weer de tijd van het jaar dat de kassen gevuld zijn met viooltjes. PanAmerican Seed presenteert in week 10 het assortiment groot- en kleinbloemige violen op de locatie in Venhuizen. In de proeven kunt u het commerciële assortiment zien en de toekomstige variëteiten die gepland zijn voor de komende jaren. Er zijn ook een aantal variëteiten van de concurrentie aan de proeven toegevoegd, zodat een goede vergelijking gemaakt kan worden door de bezoekers.

PanAmerican Seed biedt een compleet assortiment aan van pansies en violen voor tuinen, groenvoorzieningen, potten en hanging baskets. Het assortiment omvat grootbloemige pansies zoals Matrix, Frizzle Sizzle en Cool Wave en kleinbloemige violen zoals Sorbet (XP), Quicktime en Frizzle Sizzle Mini.

“Onze series bevatten goede keuzes voor zowel de lente als de herfst”, zegt Denise van Kampen van PanAmerican Seed. “Van kleine tot grote bloemen, een opgaande of spreidende groei, en een prachtige diversiteit aan kleuren, nieuwigheden en mixen om alle klantbehoeften te kunnen vervullen”.

U bent welkom om de Pansy and Viola Trials bij PanAmerican Seed te bezoeken. Neem contact op met Denise van Kampen dvankampen@panamseed.com om uw bezoek te plannen.

PanAmerican Seed Pansy & Viola Trials

  • Datum: 2 -6 Maart, 2010
  • Locatie: Elbaweg 35, Venhuizen, Nederland

www.panamseed.com

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven