Dekker Chrysanten en Decorum stelen de show in Kazan

Woensdag 22 januari waren Dekker Chrysanten en Decorum voor de vijfde keer gezamenlijk vertegenwoordigd op de bloemistenshow bij groothandel Krokus in de Russische stad Kazan. De show werd georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse exporteur Enigma Flowers & Plants. Ruim 250 bloemisten bezochten de bijeenkomst.

De Nederlandse Floral Designer Hanneke Frankema heeft tijdens de show prachtige creaties gemaakt met de bloemen en planten van de organisatoren. Warja Abrosimova van Dekker Chrysanten: “Decorum leeft bij bloemisten in de regio van Kazan. Overal waar je binnen komt, staat het Decorum merk goed bekend. Dat is een fijne basis voor samenwerking met Russen. Voor ons als Dekker Chrysanten is het mooi om met onze chrysanten bij een groot publiek onder de aandacht te komen."

Decorum werkt actief samen met haar partners. “Dit is een schoolvoorbeeld van samenwerking tussen kweker, veredelaar en eindklant. Het sluit ook goed aan op onze strategie voor Rusland,” aldus Henk de Jong, Rusland specialist van Decorum.

bron: Decorum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven