Nederlandse chrysantenvak als collectief op Trade Fair Aalsmeer

Op de Trade Fair Aalsmeer heeft het Nederlandse chrysantenvak, verenigd in Stichting Chryson, in de stand van ‘Just Chrysanthemum’ (stand 1.4) ruim 100 verschillende chrysanten verwerkt in een commercieel bloemwerk. Hierbij is rekening gehouden met trends voor 2020, consumenteninzichten die zijn opgedaan uit recente marktonderzoeken en de verschillende seizoenen binnen het jaar.

Voor chrysantenkwekers- en veredelaars wordt op woensdag 6 november en donderdag 7 november om 8.00 uur een rondleiding op de stand georganiseerd. Het team van Just Chrys vertelt hen dan graag meer over de beurspresentatie en de promotieactiviteiten die jaarrond gedaan worden.

Over Just Chrysanthemum
Stichting Chryson (het samenwerkingsverband tussen de Nederlandse chrysantenkwekers en de veredelaars Armada, Deliflor, Dekker Chrysanten, Dümmen Orange, Floritec en Royal van Zanten) is al sinds 1999 actief. Eind 2005 is gestart met de promotiecampagne ‘Just Chrysanthemum’. Of te wel ‘Just Chrys’. Doel is om door de keten heen te laten zien dat juist de chrysant een bloem is voor verrassend en eigentijds bloemwerk voor een betaalbare prijs en bovendien ook zeer gewild door consumenten van verschillende generaties.

bron: Stichting Chryson


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.