18 - 28 september 2019, Plantion

Plantion-bloemisten pakken uit met Kleurrijke Verhalen Dagen

Tijdens de Kleurrijke Verhalen Dagen (18 tot en met 28 september 2019), geven Plantion-bloemisten in totaal 30 duizend kortingsbonnen weg aan klanten, die minstens € 15 aan bloemen en/of planten besteden in hun winkel. De kortingsbonnen kunnen vervolgens tot 1 december dit jaar worden benut bij een volgende aankoop. Hiermee geeft Plantion haar bloemisten een verkoopimpuls in het najaar. Via een winactie op Facebook maken consumenten ook kans op een jaar lang gratis bloemen. Zie ook deze instructievideo voor deelnemende bloemisten.

Aan de Kleurrijke Verhalen Dagen nemen bloemisten deel die bij Plantion inkopen op de klok. Afhankelijk van hun inkoop ontvangen zij een x-aantal kortingsbonnen om weg te geven. In totaal geeft Plantion 30 duizend bonnen uit.

Promotiecampagne
Ter promotie van de Kleurrijke Verhalen Dagen worden in de directe omgeving van de bloemisten 1 miljoen folders huis en huis verspreid. Daarnaast is een uitgebreide online campagne opgezet, gericht op de doelgroep vrouwen van 25-65 jaar. Via de storelocator op www.kleurrijkeverhalen.nl kunnen geïnteresseerde consumenten gemakkelijk een deelnemende bloemist in de buurt vinden.

Winactie op Facebook
Naast € 7,50 korting op een volgende aankoop zit er voor consumenten mogelijk nog iets extra’s in het vat. Want wie op Facebook een foto deelt van de aangekochte bloemen of planten, met #kleurrijkeverhalen en vermelding van de betreffende bloemist, maakt kans op een jaar lang elke twee weken gratis bloemen.

Bloemist in het spotlicht
De langlopende (sinds 2014) consumentencampagne Kleurrijke Verhalen zet de bloemist in het spotlicht. Met ludieke filmpjes wordt verteld dat je bij de bloemist moet zijn voor een mooi en duurzaam product. De bloemist kent zijn klanten en verrast hen regelmatig met iets nieuws. Plantion ondersteunt haar bloemisten hierin door naast een breed assortiment wekelijks nieuwe soorten (noviteiten) voor de klok te brengen. Ook organiseert Plantion inspirerende workshops, productpresentaties en verkoopgerichte trainingen.

bron: Plantion


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.