Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij Sentinel start met Datawarehouse SDF

Kwekerij Sentinel is gestart met het datawarehouse van Codema SDF. De kwekerij is daarmee in staat om verkoopdata inzichtelijk te maken. "De juiste informatie is de basis voor het maken van de beste beslissingen", aldus Ad Dekkers.
 
Verkoop inzichtelijk per klant
Hiermee heeft men direct inzicht in de prijsvorming, verkoopaantallen en de geprognotiseerde afzet. De informatie is per klant inzichtelijk, waardoor tijdens gesprekken met de klant kan worden bepaald welke producten in afzet gegroeid zijn en welke producten juist zijn gedaald. Ook de frequentie van bestellen wordt gemonitord. Het resultaat is dat geen verkoopkans meer ongemoeid wordt gelaten.

Ad Dekkers: "Voordat ik met het SDF Datawarehouse aan de slag ging, moest ik vaak zoeken naar de juiste informatie. Daardoor duurde het langer voordat ik onderbouwde keuzes kon maken. Dankzij het SDF Datawarehouse kan  ik op elk moment bij overzichtelijke informatie. Het
verkoopinformatie dashboard dat Codema SDF voor mij heeft opgezet werkt fantastisch".

Pieter Zwinkels van Codema SDF: "Kwekers hebben een schat aan informatie in hun softwaresystemen zitten, waar zij in sommige gevallen geen weet van hebben. Daarentegen wordt het wel belangrijker om altijd en overal toegang te hebben tot een overzichtelijke weergave van die informatie. Codema SDF ondersteunt kwekers en handelsbedrijven hierin. Dankzij de ervaring en kennis die wij hebben van processen binnen de sierteeltsector, zijn wij in staat om grote hoeveelheden data om te zetten in nuttige informatie. Dit leidt tot mooie resultaten".

Voor meer informatie:
SDF
Pieter Zwinkels
T: 06 126 670 35
E: pzwinkels@sdf.nl
W: www.sdf.nl


 

Publicatiedatum: