Tarieven afvalverwerking Veiling Rhein-Maas op de schop

Sinds twee jaar wordt Veiling Rhein-Maas met sterk stijgende kosten voor de afvalverwerking geconfronteerd. Daarom zal Veiling Rhein-Maas de tarieven voor afvalverwerking voor klanten vanaf 1 mei 2019 aanpassen volgens het principe `Kostenmaker = Kostendrager´.

Aanpassing tarieven Eco-Park
Vanaf deze datum wordt voor het afvoeren van snijbloemen- en potplantencompostafval in foliezakken van Veiling Rhein-Maas € 2,50 per foliezak (€ 34,00 per container/box) in rekening gebracht. Daarnaast zal Veiling Rhein-Maas voor de afvalverwerking van ongesorteerd afval/restafval in foliezakken € 5,50 per foliezak (€ 69,00 per container/restafvalbox) gaan berekenen. De klantentarieven die vanaf 1 mei 2019 gelden vindt u hier.

Klantenboxen worden met `restafvalbox´ uitgerust
Veiling Rhein-Maas hecht veel belang aan netheid en orde op het bedrijfsterrein. Daarom stelt Veiling Rhein-Maas per 1 mei 2019 elke verhuurde klantenbox een `restafvalbox/container´ beschikbaar en komt hiermee ook tegemoet aan de vaak gehoorde wens van klanten. De grootte van de klantenbox is bepalend voor de keuze van de afvalcontainer. Voor de toegewezen `restafvalbox/container´ wordt geen maandelijkse huur in rekening gebracht. Alleen de bijbehorende kosten voor het legen en/of ophalen zijn van toepassing. Onze medewerk(st)ers van relatiebeheer en het Eco-Park zullen hierover persoonlijk met elke huurder contact opnemen.

bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven