Floranti introduceert termijnverkoop

Winco en Van der Ende Flowers zijn Floranti gebruikers van het eerste uur. Ook nu zijn ze de eerste bedrijven die een groot assortiment bloemen en planten aanbieden voor de termijnverkoop. Via Floranti “Deals” kunnen aanbieders en kopers makkelijk orders voor korte of lange termijn met elkaar afsluiten. Daarmee is het een aanvulling op de realtime daghandel met vaste prijzen.

Van der Ende heeft het hele Hippeastrum assortiment toegevoegd en Winco levert een groot aantal succulenten, zowel als snijbloem, potplant en tuinplant.

Kopers kunnen bieden, vragen en kopen via de Floranti website. De bloemen en planten kunnen morgen al geleverd worden, maar ook volgend jaar. De levertijd, aantallen en prijzen zijn flexibel en worden samen bepaald.

Iedere koper kan vandaag nog beginnen omdat het systeem standalone gebruikt kan worden. Via de website kan een account aangemaakt worden (klik hier) en het ‘dealen’ beginnen. Het Floranti team helpt natuurlijk graag mee.

Floranti “Deals” is bedacht door de participanten in Floranti, telers én kopers die samenwerken. Het systeem is 24/7 in de lucht zodat iedereen altijd en overal een “Deal” kan starten en accepteren.

 

Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven