Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monitoren van temperatuur en traceren tijdens transport

Het beschermen van bederfelijke lading tijdens transport wordt steeds belangrijker, weet Elitech Technology . "In het verleden introduceerden we een datalogger die een temperatuurrapport genereert nadat het transport is aangekomen. Maar is het niet te laat op dat moment? Nu gaan we het realtime tijdperk binnen, vooral voor de AGF- en bloemensector is het directe monitoren erg belangrijk."


Glog-5 gebruikt tijdens transport

"De eerste indruk van de meeste mensen van een IoT datalogger is dat het moeilijk te gebruiken is. Maar dat is het niet. We leveren goede begeleiding en service aan onze klanten. Bovendien ontwierpen we de datalogger zo dat ie gebruiksvriendelijk is."


Elitech Glog-5 

"Je hoeft alleen maar een lipje uit te trekken om de batterij te activeren en daarna plaats je de GLOG-5 bij je producten en krijg je direct informatie over de temperatuur, de locatie en de veiligheid van je product. Onze Glog-5 detecteert ook het openen van deuren voor versproducten en producten van hoge waarde tijdens het transport. Door onze Elitech cloud en Mobiele App te gebruiken kunnen onze klanten gegevens bekijken op elk moment en overal."

Elitech Glog-5 wordt ondersteund met 2G/4G communicatie

"Als bedrijf dat zich richt op realtime temperatuur monitoren, begrijpen we het belang van gegevens. Of het nu gaat om bederfelijke producten of medicijnen, we gebruiken de laatste technologieën om onmiddellijk te leveren. We sturen alerts op je computer, tablet of mobiel als er iets verandert."

Nieuwe fabriek van Elitech

Voor meer informatie:
Elitech Technology, Inc.
alice@e-elitech.com 
www.elitechlog.com 

Publicatiedatum: