Flower Circus nam de bloemist mee op reis over de wereld

Bruidswerk uit verschillende landen inspireert bloemist tijdens Florevent

17 en 18 maart jongstleden was er in Lyon Frankrijk, het Florevent. Op deze regionale beurs was het een drukte van belang met bloemisten. Er was een breed aanbod van verschillende leveranciers van bloemen, deco, en bloemisterij artikelen. Daarnaast waren er ook demo’s op het podium van Charline Pritscaloff en van Flower Circus.

Flower Circus met Bloemen Magiër Tineke Geerlings, de ringmeesters Jhon Koopman en John Elstgeest, namen de aanwezige bloemisten mee op een reis over de wereld, waarin verschillende stijlen bruidswerk werden geshowd uit verschillende landen. Hierbij lag de nadruk op dat mooi bloemwerk niet altijd moeilijk hoeft te zijn.


Klik hier om voor de uitvergrote versie

Het bloemwerk werd gemaakt van de verschillende kwekers en veredelaars welke zich hadden aangesloten bij Flower Circus voor dit evenement. Daarnaast stonden zij ook in de Flower Circus stand met hun producten, zodat voor en na de shows deze prachtige bloemen nog te bewonderen waren.

De bloemisten lieten zich ook graag informeren over de verschillende kwekers en hun producten en het aanwezige foldermateriaal vond ook gretig aftrek. "Het was dan ook voor zowel Flower Circus als de bloemisten een uitstekend evenement", zegt John Elstgeest. "De bloemisten trokken weer huiswaarts met inspiratie en nieuw opgedane kennis van kwekers en hun producten, terwijl de kwekers samen met Flower Circus er voor gezorgd hebben dat zij volop in de spotlights stonden." 

Voor meer informatie:
Flower Circus
John Elstgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven