TL vervangen door led bij bloemen- en groentehandelaren

Tholen - Om de lichtopbrengst in de verwerkingshal te verbeteren, maar ook omdat het ca. 60% aan energie bespaart en je deze investering snel terugverdient, heeft groenteimporteur en -exporteur Harva besloten om te investeren in led. Bovendien scheelt het ca. 27.500 Kg aan CO2 uitstoot per jaar.

Rene Grootscholte (links) van Led & Solar Solutions overhandigt een Milieucertificaat aan Leo Ruizendaal van Harva International B.V. te Waddinxveen.

Led en Solar Solutions uit ’s-Gravenzande heeft in samenwerking met ledleverancier Eiko Europe alle bestaande tl-bakken omgebouwd naar ledlampen. Hierbij hanteren zij een speciale ombouwprocedure, waarbij een gecertificeerde monteur de tl-bakken ombouwt en ook speciale metingen doet, waardoor Eiko Europe een EC-conformiteitsverklaring af kan geven. Deze procedure en verklaring is inmiddels door een aantal grote verzekeringsbedrijven goedgekeurd, waaronder Interpolis/ Achmea.

SO Natural
Een tweede grote, mooie en recente klus was die bij orchideeënkweker SO Natural, alwaar in de verpakkingsruimte ca. 1300 led-buizen zijn geïnstalleerd. Ook heeft Led & Solar er ca. 85 led-armaturen op het kantoor en in diverse andere ruimtes vervangen.

In de loods bij SO Natural

Voor meer informatie:
Led & Solar Solutions
René Grootscholte
M: 06-53994433
E: rg@ledsolarsolutions.nl
www.ledsolarsolutions.nl
Exclusief dealer/importeur Eiko Europe
www.eiko-europe.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven