Enigma Flowers & Flower Circus

Bloemisten in Astana en Almaty getrakteerd op bloemenshows

Vorige week is Enigma Flowers samen met Flower Circus naar Kazachstan getrokken om aldaar de klant en de bloemisten te verrassen met een inspirerende bloemenshow. Er werd zowel in Astana als Almaty een show gegeven.

Bloemist Mark Frank was namens het Flower Circus verantwoordelijk voor de designs, terwijl Circus directeur John Elstgeest meer vertelde over de bloemen en planten van de vaste leveranciers van Enigma Flowers welke werden gebruikt in de arrangementen.

Zo werd er een prachtige combinatie gemaakt met Kalanchoes van SV.CO samen met de chrysanten van Zentoo, en werden er alvast wat ideeën gegeven hoe de tulpen van Triflor net nog iets specialer te maken.

Zowel in Astana als Almaty zat men op het puntje van de stoel om alle nieuwe ideeën en informatie op zich in te laten werken. Dat dit type promotie werkt, was goed te merken want van de gebruikte producten tijdens de show was niets meer in de voorraad te vinden. Men wilde direct aan de slag met de nieuw opgedane kennis. Ook de verschillende brochures werden volop meegenomen.

Leuk ook om te zijn er merken hoe verschillend de twee steden waren, zowel qua gebouwen, klimaat als mensen, maar zeker qua smaak. Zo viel het boeket op groepen met daarin o.a. tulpen van Triflor, Anthuriums van Anthura, Gerbera’s van Florein en het groen van WBE in Almaty erg in de smaak, terwijl het in Astana het stafboeket met trosrozen van de Opstal, Lisianthus van v.d. Lugt en lelies van Bredefleur het erg goed deden.

 

Voor meer informatie:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl

 

Enigma Flowers
Middel Broekweg 29
2675 KB Honselersdijk
www.enigmaflowers.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven