Weer tijd voor special uitgangsmateriaal

Tholen - Goed uitgangsmateriaal is van groot belang voor een goede teelt. Deze maand staan we daarom stil bij de best mogelijke materialen om een succesvolle teelt te garanderen.

De kwaliteit van een teelt is onlosmakelijk verbonden aan die van het uitgangsmateriaal - maar ook het realiseren van een goede afzet of een interessante markt hangt samen met het werk voorafgaand aan de teelt.Bovendien neemt uitgangsmateriaal een belangrijke rol in de wereldwijde export van tuinbouwproducten. Steeds meer bedrijven zijn niet alleen actief in de afgekweekte producten, maar zien door de volle markten nieuwe kansen liggen in het uitgangsmateriaal.

Special van start
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan uitgangsmateriaal. Plantenkwekerijen, maar ook leveranciers van stekmaterialen en andere betrokken partijen worden van harte uitgenodigd om kosteloos een bericht in te sturen naar info@bpnieuws.nl. Ook kunnen bedrijven contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.

De special biedt bovendien een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner.

De Special uitgangsmateriaal duurt de hele maand september. Een maand adverteren in deze rubriek op een van onze nieuwsbrieven kost € 900. Op de website is dat € 630. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven