Vier nieuwe producten bij Seed meets Technology

Incotec viert 50-jarig jubileum met veel innovatie bij Seed meets Technology

Incotec is een van de initiatiefnemers van de vakbeurs Seed meets Technology en deelnemer van het eerste uur. Dit jaar viert Incotec een dubbel jubileum: de 5e editie van Seed meets Technology en een Incotec jubileumjaar - 50 jaar groei en innovatie. In de Incotec stand is te zien hoe 50 jaar ervaring en kennis Incotec heeft getransformeerd van een kleine innovatieve afdeling tot marktleider in zaadverbetering en de expert in zaadtechnologie. Disco Ag Blue L-570 voor zonnebloem en Disco Ag Red L-460 voor mais 

50 jaar groei en innovatie
Dat Incotec voortdurend in beweging is, blijkt duidelijk uit de vier nieuwe producten die worden gepresenteerd: twee nieuwe coatings voor maïs en zonnebloemen, een nieuwe röntgenopwaardering en een biologische priming voor winterpompoenzaad.

Als onderdeel van het symposium programma is er een Incotec-lezing: 'How digital changes seed enhancement'. Brechje Veerman, Product Manager, en Alexander Semenov, Research Specialist, zullen uitleggen hoe de nieuwste digitale ontwikkelingen worden geïmplementeerd in de zaadoplossingen van Incotec.

Voor meer informatie:
Incotec
Marion Smorenburg
Hoofd Corporate & Marketing Communicatie
E: IG.communications@incotec.com
www.incotec.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven