Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schneider Youngplants investeert in plantrobots

Schneider Youngplants biedt de sierteeltmarkt jonge planten, zowel in stek als zaad, en heeft recentelijk ook de eerste stappen gezet naar de hobbykwekers en kruidenmarkt. Daartoe zijn 60 nieuwe soorten aan het assortiment toegevoegd.

Met het oog op de groei van afgelopen jaren heeft Schneider op piekmomenten al regelmatig een deel van de productie naar huurlocaties moeten verplaatsten. Om met name op deze piekmomenten de productie soepeler te laten verlopen, is geïnvesteerd in twee nieuwe plantrobots van de ISO Group.

Het betreft twee lijnen van het type ISO Cutting Planter 2500. "In samenwerking hebben we de boel zo kunnen inrichten, dat ze perfect passen in de huidige manier van werken", vertelt Paul Blom van ISO Group.

De Iso Cutting Planter 2500 kan met een breed scala aan planten en stekjes overweg. Ook kan met verschillende groeimedia en verschillende type trays gewerkt worden. Met slechts een operator kan een capaciteit van max. 2500 stekjes per uur gehaald worden, waarmee dus flink op arbeid bespaard wordt. 

Binnenkort vindt op het bedrijf in Ridderkerk voor de zesde maal een 'International Customer's meeting' plaats. Klanten kunnen dan de nieuwe machines in vol bedrijf zijn.


Voor meer informatie:
Schneider Younplants
P: +31 (0)180 617 00
E: [email protected]
www.schneiderbv.nl


ISO Group
Paul Blom , Product & Sales Manager
E: [email protected]
M: +31(0)6 13 85 03 73
www.iso-group.nl

Publicatiedatum: