Nog meer goud voor de Infinity

De Deense rozenveredelaar Rosa Eskelund breidt haar verzameling prijzen verder uit met een gouden plak voor de ‘King of Infinity’ uit de Infinity-reeks. Het soortje mag zich namelijk 'Beste nieuwkomer van het jaar’ op de ‘FlowersExpo 2018’ in Moskou noemen.

Tot dusver is 2018 een fantastisch jaar geweest, weet de veredelaar Rosa Eskelund. In juli kreeg ze een eervolle erkenning van de World Federation of Rose Societies met “Golden Rose Award” en nu won de ‘King of Infinity’ uit de Infinity-reeks de gouden medaille als ‘Nieuwkomer van het jaar’ op de FlowerExpo in Moskou – de grootste internationale bloemenbeurs van Rusland.

In Moskou werd de ’King of Infinity’ gepresenteerd door de Nederlandse rozenkweker BM Roses, die de potrozen van Rosa Eskelund teelt en verkoopt. In Nederland en op de Russische markt worden de Infinity-rozen gepresenteerd onder de naam Artistique Roses. In Denemarken en in de meeste landen in de wereld zijn de prachtige potrozen van Rosa Eskelund gekend als Infinity-rozen.

Zes verschillende Infinity-rozen
De Infinity-roos werd 6 jaar geleden voor de eerste keer voorgesteld. Toen was het de originele witte Infinity-roos. Sindsdien werden er meer dan vijf kleuren aan de reeks toegevoegd met de rode ‘King of Infinity’ als de meest recente. Alle Infinity-rozen lenen zich voor het planten in de tuin of in potten en gedijen ook uitstekend binnenshuis.

“Het is geweldig om te zien dat je ‘kinderen’ het goed doen in de echte wereld. De Infinity-rozen zijn overal uitermate geliefd geworden en onze zes variëteiten worden nu op licentieovereenkomst gekweekt in landen als Noorwegen, Nederland, China, Maleisië, Canada en Japan,” aldus rozenkweekster Rosa Eskelund.

De gouden medaille voor ‘King of Infinity’ als Nieuwkomer van het jaar op de FlowersExpo 2018 in Moskou is een erkenning van Rosa Eskelunds veredeling van de Infinity-rozen, waartoe nu de volgende rozen behoren: de witte Infinity, Princess of Infinity (licht roze), Pink Infinity, JInfinity (geel), Infinity Evergreen (groen/roze) en de rode ‘King of Infinity’.

Rosa Eskelund en Roses Forever zullen vertegenwoordigd zijn op de IFTF in Vijfhuizen, Nederland van 7 tot 9 november 2018. Maak kennis met het bedrijf in stand B2.42

Voor meer informatie:
Roses Forever
Rosa Eskelund
T: +45 51 57 19 90
Re@roses-forever.com
roses-forever.dk
roses-forever.dk/brands/infinity/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.