Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recordaantal bezoekers Delishow & FlowerTrials

De Delishow en de FlowerTrials bij Deliflor en Beekenkamp hebben dit jaar een recordaantal bezoekers getrokken. Er gaven 2455 bezoekers, afkomstig uit binnen- en buitenland, akte de présence in Maasdijk. Dat zijn er zo'n 500 meer dan vorig jaar, een groei van 20%.



In een sfeervolle hal en zomerse kas zijn veel noviteiten bewonderd en genoteerd. Speciaal met het oog op het thema ‘Around the world’ was in de corridor een reis over de continenten gemaakt met de rassen Copa, Himalaya, Haiku, Limoncello, Sheik, Barca, YinYang en Dolomiti als stralende middelpunten.



Zowel handel als kwekers hadden in de bloeiproef zelf een aantal favoriete nummers in de bloeiproef. Rassen die positief opvielen waren onder meer Baltazar Intense, Astroid, een nieuwe mutant van Magnum en verschillende Serenity mutanten. Er staan voor dit najaar weer de nodige introducties gepland, dus nog volop noviteiten in het vooruitzicht.






Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
Korte Kruisweg 163
2676 BS Maasdijke
T: 0174 526 200
F: 0174 526 203
E: info@deliflor.nl
www.deliflor.nl

Publicatiedatum: