DLV glas & energie

"Voor elke teeltafdeling het juiste klimaat"

Onno Zwaan, projectleider vanuit DLV glas & energie, is bij de AllPlant-bouw betrokken van eerste ontwerp tot laatste opleverpunt. "AllPlant had al een duidelijk ontwerp voor ogen. Vanuit onze technische kennis hebben wij dit samen geperfectioneerd. Dat is onze kracht.""Eigenaar Simon Gootjes zoekt altijd de beste oplossingen: van constructie en teeltafdelingen tot logistieke stromen. Wij tonen de opties en hij beslist."

Vooruitstrevend
Zo is een unieke verzameling van klimaattechnieken ontstaan. Onno: "Voor elk type weefselkweek zijn aparte combinaties toegepast van onder meer belichting, verwarming, beregeningswijze en foliesoort. Dat maakt deze bouw, samen met de energiebesparingen, vooruitstrevend."

Betrokkenheid
Er is dankbaar gebruik gemaakt van alle kennis binnen DLV glas & energie over opkweek- en veredelingsbedrijven. Maar succes hangt ook af van de menselijke klik. Onno: "Wij stemmen projectteams af op de klant. Betrokkenheid motiveert. Alleen dan kom je tot de ideale kas binnen het budget."

Voor meer informatie:
Gootjes-AllPlant
Witte Paal 66
1742 NV Schagen
info@allplant.nl
www.allplant.nl


DLV glas & energie
Horti House
Violierenweg 3
2665 MV Bleiswijk
T: +31 (0)10 462 30 30
info@dlvge.nl
www.dlvge.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.