ABZ Seeds sluit overeenkomst voor internationale merkbewaking

Merkbewaking garandeert vroegtijdige signalering van inbreuk op merken. Daarom heeft ABZ Seeds onlangs met Knijff Merkenadviseurs een overeenkomst gesloten om haar aardbei merken Delizz en Delizzimo internationaal te bewaken.

Het merk Delizz staat voor een speciaal geselecteerde aardbeiplant in een aantrekkelijke geschenkverpakking. De consument kan met Delizz thuis op een gemakkelijke manier aardbeien kweken. Delizzimo staat voor een uitzonderlijk goed smakende aardbei die met name in het winterseizoen lokaal in de kas geproduceerd kan worden. De consument kan in de winter met Delizzimo het zomerse aardbei gevoel krijgen.


Gé Bentvelsen van ABZ Seeds sluit overeenkomst internationale merkenbewaking met Trix Ockeloen en Nancy Kegener van Knijff en partners.

ABZ Seeds heeft de merken Delizz en Delizzimo wereldwijd geregistreerd met het doel om deze marktconcepten exclusief aan consumenten aan te kunnen bieden. Deze exclusiviteit biedt mogelijkheden om meerwaarde te creëren voor alle spelers door de gehele productketen heen.

ABZ Seeds ontwikkelt F1 hybride aardbeirassen voor uiteenlopende toepassingen. Smaak is leidend in de productontwikkeling. De ABZ F1 hybride aardbeirassen onderscheiden zich verder van andere aardbeirassen doordat het plantmateriaal rechtstreeks uit zaad opgekweekt kan worden.

Knijff Merkenadviseurs helpt haar klanten om identiteit en originaliteit van hun merken te beschermen. Knijff werkt al meer dan 25 jaar voor zowel multinationals als voor MKB en kent de wereld van het intellectuele eigendomsrecht als geen ander.

Voor meer informatie:
ABZ Seeds
Ingrid Bakker
Vleetweg 12
1619 PR Andijk
Tel. +31 228 515280
www.abz-strawberry.com

Knijff
Nancy Kegener
Leeuwenveldseweg 12
1382 XL Weesp
Tel. +31 294 490 900
www.knijff.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven