Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Certhon: van turnkey naar ROI-key

De geschiedenis van Certhon gaat terug tot in 1896. In de afgelopen 119 jaar heeft het bedrijf diverse ontwikkelingen doorgemaakt. De afgelopen decennia houdt het bedrijf zich bezig met belangrijke vraagstukken in de tuinbouw op het gebied van energie, water, schoon voedsel, daglichtloze teelt, energiebronnen van de toekomst. "Onze projecten zijn dagelijks uitdagend en anders", bevestigen de mannen van Certhon. "De klant wenst echter altijd hetzelfde: efficiƫnte oplossingen en rendement van de investering (ROI)."

Omdat de vraag van consumenten steeds specifieker wordt, zijn het de kleine factoren die het belangrijke verschil maken voor het bedrijf. "Onze verantwoordelijkheid stopt niet bij de kas en de installaties. We begeleiden onze klanten van begin tot eind in belangrijke keuzes, tot en met de teeltbegeleiding. De nieuwe kijk op greenhouse solutions noemen wij de overtreffende trap van turnkey, de ROI-key."

De diversiteit van de werkzaamheden is terug te zien in de nieuwe bedrijfsfilm, die hieronder te bekijken is.

 


Voor meer informatie:
Certhon
ABC Westland 555
2685 DG Poeldijk
T: 0174 225080
F: 0174 225081
E: info@certhon.com
Publicatiedatum: