Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlanders paraat op Australische PCA Conference

Jaar na jaar wordt de PCA Conference in Gold Coast, Australiƫ groter - iets dat door de aanwezigen verklaard wordt met de groeiende aandacht voor veilige voedselproductie in het land. Naast de beurs en de conferentie was er ook gelegenheid om een aantal kassen te bezoeken.


De Australische rozenkweker Nicky Mann nam deel aan de tourDe fotoreportage toont niet alleen de standhouders en de conferentie, maar ook de Crazy Head-wedstrijd, die tijdens het diner werd gehouden. "Dat was een groot succes", vertelt Raquel Neofit, die de foto's maakte. "Het doel was om het hoofd op je tafel representatief te laten zijn voor de tuinbouw. Daarvoor waren fruit, groenten, bloemen en accessoires beschikbaar." Ook moesten deelnemers een bijbehorende slogan bedenken. De uitkomst waren slogans als "A Head for Horticulture", "Think Vegetables" en "Growing Wiser".

Bekijk de fotoreportage hierVoor meer informatie of deelname aan de volgende PCA, neem contact op met Saskia Blanch

Publicatiedatum: