Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flamingo Holland en Gootjes – AllPlant gaan samenwerken

Het in Californië gesitueerde Flamingo Holland is een samenwerking aangegaan met Gootjes-AllPlant uit Schagen om het zogenaamde Stage III weefselkweek op de Noord-Amerikaans markt te zetten. Het partnerschap komt voort uit een streven betere technische service op de Noord-Amerikaanse markt te kunnen bieden en orders en logistieke processen beter te kunnen verwerken.


Robin van der Schaaf en Simon Gootjes – foto: Flamingo Holland

In een persbericht laat Simon Gootjes, eigenaar van AllPlant, weten: "Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Door samen te werken met Flamingo Holland kunnen wij deze service nog extra verbeteren. AllPlant blijft zoeken naar nieuwe, innovatieve en speciale planten, terwijl ook de bevoorrading betrouwbaarder wordt gemaakt."

Directeur van Flamingo Holland Robin van der Schaaf voegt daar aan toe: "Bij mijn weten is er geen ander vergelijkbaar samenwerkingsverband in Noord-Amerika. Danzij deze samenwerking zullen wij onze klanten nu nog beter kunnen bedienen."

AllPlant produceert, kweekt en verkoopt uitgangsmateriaal van tuinplanten, met name nieuwe vaste planten uit weefselkweek en beworteld in plug.

Flamingo Holland is een groot distributiebedrijf van bloembollen en vaste planten in Noord-Amerika. Het bedrijf is een dochteronderneming van Van den Bos Flowerbulbs.

Publicatiedatum: