Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nitea software gaat Down Under

Costa Exchange is de grootste teler van groenten en fruit in Australiƫ. Ook de verkoop en marketing, het verpakken en de logistiek naar afnemers wordt in eigen beheer gedaan. Maar liefst 20 procent van de afzet vindt plaats buiten de thuismarkt en in piekperiodes werken er 7000 mensen. Costa is gespecialiseerd in de teelt van avocado's, bananen, citrus, druiven en champignons. Sinds kort maakt ook de teelt van trostomaten deel uit van de focusactiviteiten.Omdat expertise in eigen land ontbrak, is Costa in 2014 op zoek gegaan naar buitenlandse leveranciers, die het bedrijf konden ondersteunen in de automatiseringsbehoefte voor arbeid- en teeltregistratie en de logistieke verwerking. Al snel was Nitea in beeld. Nitea heeft in maart een overeenkomst met Costa gesloten. Inmiddels is de voorbereiding voor realisatie en implementatie in volle gang en vertrekt een consultant in augustus richting Australiƫ voor de uitvoering.

Costa start met de Nitea-modules Work-IT, Scan-IT, Billboard-IT en Check-IT. De projectleider van Costa geeft aan dat gebruiksgemak, compleetheid aan functies, rapportagemogelijkheden en onafhankelijkheid in hardware keuze doorslaggevend zijn geweest in de keuze voor Nitea. Hij verwacht dat ook andere modules op termijn in gebruik worden genomen.

Voor meer informatie:
Nitea IT Solutions
Raymond van den Berg
Honderdland 431c
2676 LV Maasdijk
T: 0174-613903
E: [email protected]
W: www.nitea.nl

Publicatiedatum: