Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Officiële opening van Royal Brinkman Australië

Met ingang van 1 juli 2015 is Royal Brinkman Australia open! Samen met Jan Schuttrups, de directeur van Royal Brinkman International, heeft het Australische team dit officiële moment gevierd. Hoewel Royal Brinkman en Job Roskam al meerdere jaren hebben samengewerkt, is Job nu officieel de directeur van Brinkman Australië. Royal Brinkman Australia is de 13e internationale vestiging van Royal Brinkman.

De lokale vestiging in Melbourne heeft de meest voorkomende producten op voorraad. Hierbij valt te denken aan hogedraadhaken, schermmiddelen, gaas, clips, signaalplaten en rollen, desinfectiematten, binddraad en tomatenbestuiver. In de nabije toekomst zal het assortiment worden vergroot.
Royal Brinkman heeft gedurende vele jaren producten en installaties rechtstreeks aan de telers in Australië geleverd. Naast deze rechtstreekse leveringen kunnen nu ook veel producten worden geleverd uit de voorraad in Melbourne. In verschillende regio's zullen dealers helpen om de producten lokaal te vermarkten.


Van links naar rechts :Fred Hellinga (technische ondersteuning), Jan Schuttrups (directeur Royal Brinkman International), Job Roskam (directeur Royal Brinkman Australia), Robyn O’Mara (administratie)

In de komende jaren zal het verkoopteam worden vergroot om telers frequenter te kunnen bezoeken. Een team van Royal Brinkman specialisten op verschillende gebieden (gewasverzorging, teeltwisseling, gewasbescherming en desinfectie, verpakking en ontwerp, mechanisatie, technische projecten (irrigatie en klimaatcontrole) zijn beschikbaar voor de Australische telers. Indien er vragen zijn over producten of de toepassing(en) hiervan, zal het Australische Royal Brinkman team hierbij helpen.

Voor meer informatie over de producten, de installaties, de diensten, de dealers of overige zaken is Royal Brinkman Australia klaar om haar klanten te helpen!


Contactinformatie:
Royal Brinkman Australia
Job Roskam
E: job@brinkman.com.au
M: 0418 356 937
www.brinkman.com.au
2 Downard Street
Braeside, Victoria 3195

Publicatiedatum: