Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FlowerTrials blikt terug op geslaagde jubileumeditie

Tholen - Zon of, bij wijze van afleiding, regen, de FlowerTrials zijn elk jaar weer een feestje. Niet minder dan 59 veredelaars presenteerden er dit jaar hun noviteiten en het bestaande assortiment, verspreid over 30 verschillende locaties. We maakten een rondje en lichten enkele highlights uit in deze fotoreportage.

Bert Koppe en Koen Eidhof van Koppe Begonia; Lisa van der Berg en Eric Kuiper van Schreurs; het team van Prudac; en Friederike van der Boon en Jeroen Jongerius van Takii

Cijfers m.b.t. bezoekersaantallen volgen ongetwijfeld later, feit is dat er weer volk uit alle hoeken van de wereld gespot werd. Daarnaast stonden de geƫigende thema's als een snellere teelt, een uniformere bloei, toegenomen resistenties tegen verschillende ziekten, een compactere groei en een sterkere plant die beter overweg kan met hitte en nattigheid ook dit jaar volop in de belangstelling. Daarnaast lijkt de wens variƫteiten direct al in series aan te kunnen bieden, en dus niet elk jaar weer met een kleurtje erbij, steeds groter te worden.

Klik hier voor onze fotoreportage