Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonne-energie en batterijoplossingen op Greentech

Hermans Energy Solutions is op de GreenTech aanwezig en is gepositioneerd op de Innovation zone. Daar laat het een op maat gemaakte kasdek zonnepanelensysteem zien. Deze panelen worden volledig op maat gemaakt en bieden keuze uit vier verschillende profielen, die bovendien aan de specifieke wensen van klanten kunnen worden aangepast. Het maakt niet uit of het nu gaat om kleine partijen of grootschalige projecten. Meerdere projecten zijn al gerealiseerd en ook het volgende exportproject naar Marokko staat op de planning.

Naast het leveren van de op maat gemaakt zonnepanelen, is er ook de mogelijkheid om deze geproduceerde energie op te slaan. In deze tijd spelen hernieuwbare energiebronnen een steeds belangrijke rol in de energietransitie. Hermans Energy Solutions biedt een oplossing voor het opslaan van overtollige energie waardoor deze kan worden benut wanneer dat het meest nodig is. Bovendien bieden zij slimme software-oplossingen die optimaal gebruik maken van de variabele stroomprijzen en helpen ze bij het aanpakken van netcongestieproblemen.


Project kas A. de Bruin. Foto gemaakt met een drone.

"Deelname aan Greentech 2024 is voor ons een unieke kans om onze innovaties te delen en samen te werken met gelijkgestemde professionals die streven naar een duurzamere toekomst" zegt Rik van Ogtrop, Partner van Hermans Energy Solutions. "We kijken ernaar uit om onze bezoekers te informeren over onze geavanceerde oplossingen."

Voor meer informatie:
Hermans Energy Solutions
Tel: +31 (0)10- 524 1007
[email protected]
www.hermansenergysolutions.com
www.hermanstechnisolar.com

Publicatiedatum: