Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de celosia’s neerzetten"

Elk jaar bedenken Royal Van Zanten, House & Garden (WPK) en Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef een opvallende actie met de Deep Purple Celosia. Dit jaar stond niet alleen de Deep Purple centraal, maar ook de gehele celosia-familie. Dit jaar brachten Ammerlaan-Sosef en House & Garden een feestelijk bezoekje aan hun handelspartners en relaties, geheel in het thema: Let's CELObrate with Celosia.

Met kleurrijke ballonnen, serpentine en traktaties werden de relaties op hun kantoor verrast. Bij een feestje hoort natuurlijk een cadeau, en dat kregen ze: een prachtige pot gevuld met planten van Ammerlaan-Sosef en House & Garden. Maar er was ook een levensgroot cadeau, dat pnder begeleiding van een spannend muziek de ruimte binnen kwam tippelen. En wie daarin zat…

De mannen lieten ook een traktatie achter in de vorm van gevulde snoeppotten, zodat iedereen nog kan nagenieten van dit verrassende feestje. Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de celosia's neerzetten. Let's CELObrate together en kom ons bezoeken tijdens de FlowerTrials bij Royal van Zanten. Van 11 t/m 14 juni, Rijshornstraat 205 in Rijsenhout.

bron: StudioBlauw

Publicatiedatum: