Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
16-18 juni, Keulen

Nederlands groen in de schijnwerpers in ‘POS Green Solution Islands’ op Spoga gafa

'Responsible Gardens' is het thema van 'Die größte Garten- und BBQ-Messe der Welt' Spoga gafa 2024, en op het centrale 'POS Green Solution Islands', waarin o.a. verschillende Nederlandse kwekers, hoveniers en toeleveranciers hun oplossingen voor duurzaam tuinieren presenteren, is dit thema in al zijn facetten opgepakt.

Onder leiding van Oliver Mathys, die de show alweer voor de zesde keer verzorgt en ook dit keer weer veel Nederlandse bedrijven in zijn kielzog heeft meegenomen, ligt de focus dit jaar op onderwerpen als verantwoord gebruik van hulpbronnen, het verbinden van oudere met jongere generaties en het recyclen van voedingsstoffen en afval.

Van de partij zijn onder andere FN Kempen, Floramor, Firstedition, Amigoplant, Van Son & Koot, Pick-&-Joy, Addenda, Vreugdenhill bulbs, HilverdaFlorist, Vergeldt&Bouten, Rijnbeek, Stolkbrother en Sempergreen. Daarnaast sluiten dit jaar voor het eerst ook een drietal tuincentra aan en wel Sagaflor, Egesa garten en Intratuin. Daarnaast is ook ook Tuinbranche Nederland aanwezig om haar visie op vergroening te delen.


Oliver Mathys en Judith Baehner

Hosts op het plein zijn Judith Baehner en Oliver Mathys. Zij verzorgen rondleidingen en zullen ook verschillende discussiegroepen leiden.

Meer informatie over het programma en de beurs vindt u hier.